Vrachtwagens & Trailers

Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van een complete auto dusdanig dat er een complete nieuwe look ontstaat. Wij werken met speciale wrapfolie die door 3M en Avery ontwikkeld is en die extreem vervormbaar is. Daardoor kunnen we deze folie over de meest complexe vormen plakken en wij modelleren de wrapfolie dusdanig dat deze de vormen van uw auto helemaal volgen. Ook de spiegels, bumpers en dergelijke.

Kleuren

Wrapfolie is in bijzonder mooie kleuren verkrijgbaar. De ene kleur is nog exclusiever dan de andere kleur. De meer ‘bijzondere’ kleuren hebben een meerprijs ten opzichte van bijvoorbeeld rood metallic of zwart mat. Onder andere daarom zijn onze prijzen hier bij benadering, maar wij rekenen voor u altijd de prijs exact uit nadat wij weten voor welke kleur u gaat. Nieuwsgierig naar alle mogelijke kleuren?

Waarom carwrapping?

Met het wrappen van uw auto krijgt uw auto op een snelle en relatief goedkope manier een compleet nieuwe look. Door de wrapfolie is de onderliggende (originele) lak van de auto ook nog eens beschermd. U kunt met een wrap de complete look van uw auto snel veranderen. U kunt de auto een andere kleur geven of er een carbon effect aan geven. Dit alles is redelijk snel te realiseren en uw auto hoeft daarvoor niet gespoten te worden. Daarnaast kan de wrap altijd weer verwijderd worden waardoor de auto direct weer zijn originele kleur terug krijgt.

Let wel, als u uw auto laat wrappen in een andere kleur dient u dit door te geven bij het RDW. Dit kunt u doen via: deze link

Onderhoud

Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Was de auto het liefst met de hand, maar als het niet anders kan, dan is een wasstraat zeker ook geen probleem. Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. De wrap gaat daar na een tijdje van blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap.