Voertuigbelettering

Carwrapping

carwrapping

Wat is het?

Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van een complete auto dusdanig dat er een complete nieuwe look ontstaat. Wij werken met speciale wrapfolie die door 3M en Avery ontwikkeld is en die extreem vervormbaar is. Daardoor kunnen we deze folie over de meest complexe vormen plakken en wij modelleren de wrapfolie dusdanig dat deze de vormen van uw auto helemaal volgen. Ook de spiegels, bumpers en dergelijke.

carwrapping

Volledig in kleur

Bij een Color Change of Full Wrap, wrappen we uw auto in een andere kleur. Wrapfolie is in bijzonder mooie kleuren verkrijgbaar. De ene kleur is nog exclusiever dan de andere kleur. De meer ‘bijzondere’ kleuren hebben een meerprijs ten opzichte van bijvoorbeeld rood metallic of zwart mat. Onder andere daarom zijn onze prijzen hier bij benadering, maar wij rekenen voor u altijd de prijs exact uit nadat wij weten voor welke kleur u gaat. Nieuwsgierig naar alle mogelijke kleuren?

carwrapping

Print Wrap

Iedereen is uniek en er is geen enkele reden waarom uw auto dat ook niet mag zijn. Dankzij de Print Wrap, ook wel eens Design Wrap genoemd, kunt u rondrijden met een roest-, tijger-, camouflage- of fotoprint, Deze print carwrap is een ideale manier voor het realiseren van een kleurovergang of een uniek ontworpen design. Daarnaast is de print car wrap ook perfect geschikt voor uw bedrijfsreclame. Dé manier om uw kansen te vergroten bij het verwerven van nieuwe klanten.

carwrapping

Special Wrap

De Special Wrap is ideaal voor diegene die geen volledige car wrapping wenst, maar toch zijn auto wil personaliseren. Denk hierbij aan het wrappen van de zijspiegels, grill, sierstrips, het dak, enz. Ook op maat gemaakte stripings behoren tot de mogelijkheden. Bent u opzoek naar iets unieks, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

carwrapping

Onderhoud uw auto goed na het wrappen.

Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Was de auto het liefst met de hand, maar als het niet anders kan, dan is een wasstraat zeker ook geen probleem. Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. De wrap gaat daar na een tijdje van blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap.

Enthousiast? Stuur je uiteenlopende wensen naar info@q-signing.nl voor een offerte op maat.