Diensten

Voertuigbelettering

Voertuigbelettering

Goed op weg!

Goed op weg zijn met je bedrijf, dat klinkt ons als muziek in de oren! Om hiermee zoden aan de dijk te zetten kan een orginele bedrijfswagen niet ontbreken. Laat ons je helpen om dit onderdeel in goede (auto)banen te lijden. Samen zorgen we ervoor dat je met jouw wrap of bestickering alle kanten op kan (letterlijk en figuurlijk). Het is namelijk mogelijk om elk ontwerp of kleur op jouw voertuig te zetten.

Van eenvoudige teksten uit snijletters tot een all-over full color print op het raam, de deuren, het dak, je dashboard waar je maar wilt! Voor onze professionele monteurs is niets te gek. Zij kunnen van auto’s, bussen en vrachtwagens een zeer opvallende verschijning maken, en ook aanhangers, motoren, brommers, (bak)fietsen, graafmachines, hoogwerkers en andere voertuigen beplakken ze conform jouw huisstijl of ontwerp.

Autobelettering

Carwraps

Je wagen omtoveren in een handomdraai? Met een carwrap is dit mogelijk. Bij carwrapping beplakken we je (bedrijfs)wagen geheel of gedeeltelijk met vinyl. Dit beplakken kan op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor een eenkleurige wrap of een full color print met jouw uniek logo of design. Buiten deze keuzes zijn er ook tal van uitvoeringsvarianten die jouw voertuig nog flitsender voor de dag laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een metallic, mat of hoogglans wrap. 

Kies je voor een wrap dan is de file voordat je het weet een winstgevende factor voor jouw bedrijf! 

Ga je eigen weg met jouw eigen design! 

Mogelijk heb je al maanden (of misschien zelfs al jaren?!) een leuk idee geparkeerd staan, een baanbrekende tekst paraat, of wil je simpelweg gewoon jouw naam en logo op je vervoermiddel voor een betere herkenbaarheid en naamsbekendheid? Dan ben je al een heel eind op de goede weg. De rest van het traject kun je volledig aan ons overlaten. Wij zijn immers gedreven om jouw idee richting de praktijk te rijden! 

Jouw carwrap, onze canvas 

Zelfs als je totaal geen inspiratie hebt en het voelt alsof je geen meter vooruit komt, hoef jij je niet af te laten remmen. Integendeel, dan kunnen onze creatieve genieën jou begeleiden om tot het best gewenste resultaat te komen. Misschien heb je al wel een ontwerp, maar weet je niet zeker of het eindresultaat precies wordt zoals je voor ogen hebt. Ook dat is geen enkel punt. We hebben een eigen dtp’er die alles puntgaaf uitwerken zodat jij binnen de kortste keren rontkart in jouw droomdesign. 

Onderhoud & Wassen

Wanneer je geïnvesteerd hebt in een passende en mooie carwrap is het belangrijk dat deze lang mooi blijft! Het is het visitekaartje van jouw bedrijf en moet er piekfijn uitzien. Onze accountmanagers geven je graag advies op het gebied van onderhoud. Zo kun jij zo lang mogelijk genieten van jouw unieke wrap of bestickering.

Autobelettering

Belettering

Wij kunnen ons best inbeelden dat niet elke bedrijfsauto omgetoverd moet worden tot een heus kunstwerk op wielen. De een loopt warm voor een bescheiden sticker de ander wilt een volledige picasso op zijn linker deur. De een rijdt zijn zakelijke auto privé de ander enkel zakelijk. Voor de chauffeurs die liever subtiele belettering op hun voertuig aanbrengen bieden wij ook ingetogen uitvoeringen. Zo is elk idee, fantasie en creatie mogelijk om op jouw voertuig te zetten!

Autobelettering

XXL WRAPS & SIGNING 

Het voertuig dat ook wel bekend staat als de kilometervreter! Vrachtwagens zijn over het algemeen veel onderweg en hebben daardoor veel bekijks. Een hele goede reden om er dus verzorgd bij te rijden! Of het nou gaat om alleen de cabine, trailer met dichte bak of een tautliner, vrijwel alles kan bestickert worden.

Een andere mogelijkheid is de vrachtwagen in te zetten voor promotionele doeleinden. Doordat vrachtwagentrailers zoveel bekijks hebben en over het algemeen grote rechte oppervlakken hebben om te bestickeren, is vrachtwagenreclame ideaal! Elk ander formaat kunnen wij naar alle waarschijnlijkheid ook maken.

Autobelettering

Magneetplaten

Jouw (bedrijfs)voertuigen tijdelijk voorzien van een opvallende boodschap? Afneembare magneetstickers zijn ideaal voor kortstondige campagnes en evenementen. Doordat de sticker de werking heeft van een magneet is het heel makkelijk om hem te verplaatsen of opnieuw te plakken, zonder dat er van die onuitstaanbare lijmresten achterblijven. Als de campagne later in het jaar een vervolg krijgt of het evenement opnieuw plaatsvindt, kun je de stickers dus simpelweg hergebruiken!

Let op: Het inzetten van magneetplaten is niet geschikt voor permanente autoreclame. 

Klaar voor jouw offerte op maat? Wij staan voor je klaar!