Diensten

Interieur

Interieur

Volledige realisatie van jouw interieur.

Een in het oog springend interieur zorgt voor een complete merkbeleving. En laten wij hier nu alles vanaf weten. Want hoe mooi zou het zijn als jij jouw kantoorruimte of woonruimte volledig naar jouw hand kan zetten! Met ons allesomvattende assortiment is het aankleden van jouw (bedrijfs)pand ons pakkie an! Alles om jouw raamdecoratie in te zetten als een volmaakt communicatiemiddel!

Interieur

Glasdecoratie

We zouden glashard liegen als we zouden pretenderen geen raad te weten met raampartijen en glazen wanden. Naast het feit dat glazen wanden veel licht en transparantie brengen kan het prima ingezet worden voor decoraties. Raamdecoraties zijn er in enorm veel soorten en maten. Zo kun je ervoor kiezen om bedrukte of onbedrukte raamfolies in te zetten. Ook monteren wij teksten, vrijstaande logo’s, volvlakken van gekleurde of translucente raamfolies. Liever een full color ervaring op je ramen? Door middel van zelfklevende vinyl zijn jouw ramen binnen no-time ondergedompeld in jouw favoriete print of kleur. 

Wist je dat glasdecoratie ook enorm praktisch ingezet kan worden? Denk hierbij aan het inzetten van privacyfolie of blinderingsfolie. Een passende oplossing wanneer je op zoek bent naar een middel om de privacy van je werknemers te waarborgen.

Interieur

Airtex, muursticker, en wallwrap

Goed nieuws, voor de nachtwacht aan de muur hoef je niet meer all the way naar het Rijks. Wanddecoraties geven je ontelbare keuzes om jouw muren in te zetten als prachtig communicatiemiddel. Het inzetten van een fotowand, muursticker of wallwrap bieden jou de kans om jouw publieke ruimte of kantoor te transformeren tot jouw perfecte omgeving. De technische opties zijn er in overvloed. Bekleed jouw pand met naadloos fotobehang, kies voor een wallwrap of besticker jouw muren. Onze experts nemen je graag aan de hand om de geschikte keuzes te maken. En een ding is zeker, ze sturen je niet van het kastje naar de… muur!

Interieur

Peesdoekframes

We gaan er geen doekjes omheen winden, peesdoekframes zijn een unieke toevoeging aan jouw interieur. Wanneer je op zoek bent naar een eye-catcher in je pand kun je met een wandvullend beeld veel kanten op. Plaats hem aan de muur, zet hem in als kamerscherm of hang hem aan de plafond. Alles kan, alles mag! Nog een leuk weetje? Het design van jouw peesdoek kan eenvoudig ingewisseld worden waardoor je voortdurend variatie kan aanbrengen in jouw interieur. Erg handig voor de wispelturige types.. 

Last van hinderlijke geluiden of geluidsoverlast? Peesdoekframes kunnen ook goed ingezet worden om akoestische problemen een toontje lager te laten zingen. Kies bijvoorbeeld voor geluidsabsorberend materiaal om storende geluiden in te perken. Klinkt als muziek in de oren toch?

Interieur

Bewegwijzering

Navigeren en nooit meer proberen om te keren!  Of je nu links of rechtsaf moet, duidelijkheid doet een mens goed. En laten wij nu precies weten hoe jij dit moet aanpakken. Wanneer je looproutes goed aan weet te geven aan de hand van duidelijke signalering weet je de bezoeker de juiste ‘way to go’ mee te geven. 

Bewegwijzering is ook perfect toe te passen in de retail. Zo heb je binnen de kortste keren strategische instore-traffic routes uitgestippeld. Ook is bewegwijzering een perfecte tool om jouw merkwaarden en huisstijl verder te ingeregen op de werkvloer. En dat doet de professionaliteit ten goede. Systemen voor bewegwijzering zijn vaak modulair en veelal uitgevoerd in glas, kunststof, rvs, aluminium, hout of HPL. Naast deze modulaire systemen kunnen we in eigen productie een maatwerk ontwikkelen, of uw eigen ontwerp uitvoeren. Je zou er spontaan keuzestress van krijgen! Gelukkig helpen onze experts je graag op weg richting de juiste bewegwijzering.

Interieur

Freesteksten en logo's

Zorg ervoor dat jouw naam blijft hangen! Door middel van gefreesde letters en logo’s weet je gegarandeerd hierin te slagen. Aan de hand van de juiste formaten, diktes en materialen wordt ervoor gezorgd dat jouw branding een extra dimensie krijgt. Kies bijvoorbeeld voor een gave 3D uitvoering van jouw bedrijfslogo of creëer impact met jouw bedrijfsnaam in jouw ontvangstruimte. En dit alles kan in alle vormen en maten. Wat dacht je van RVS varianten in brons, zilver of sprankelend goud? 

Ook indruk maken met in het oog springende letters? Q-Signing kan het hele proces, van ontwerp tot montage, voor je verzorgen. Stuur voor een offerte een email naar info@q-signing.nl Wij sturen je binnen een dag een reactie.

Interieur

Meubelrenovatie

Ontzettend leuk en ook nog eens ecologisch verantwoord. Voor het renoveren en restylen van jouw interieur hebben wij van alles in petto. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw oude kantoorkast nieuw leven in te roepen met interieurfolie. Of misschien geef jij jouw front-office balie een nieuwe look and feel passend binnen jouw organisatie. 

Heb jij nog oude meubels die je in een nieuw jasje wilt steken? Ben jij iemand die van vernieuwing houdt en past duurzaamheid in jouw merkstrategie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Renoveren is een van onze expertises die we maar al te graag inzetten. 

Enthousiast? P(l)ak je kans!

Stuur je uiteenlopende wensen naar info@q-signing.nl voor een offerte op maat.