Over ons

Werkwijze

werkwijze

Wij houden van uitdagingen!

Het aanvliegen van alle projecten doen we met een persoonlijke inslag. Wij willen eerst jou leren kennen. Vandaar dat we altijd hoogstpersoonlijk langs wippen, of jij bij ons dat mag ook! Hand in hand met een voor jou uitgekozen accountmanager halen we alle vraagtekens achter je zinnen weg. En dat allemaal met een goeie portie Brabantse gezelligheid. Samen zorgen we ervoor dat je binnen no-time jouw persoonlijke doelstellingen behaald. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, verbetering van imago of activering van je doelgroep. Ons team is vertegenwoordigd met alle sign disciplines om al deze bovengenoemde punten aan te vliegen. En dat allemaal met een nuchtere blik op zaken en een realistische kijk op de gang van zaken.

Werkwijze

Kennismaking

Wij komen altijd hoogstpersoonlijk langs, of jij bij ons dat mag ook! Samen met een kopje gevuld met wat je maar wilt bespreken we je wensen en doelstellingen. Een goed begin is namelijk voor ons bijna heel het werk.

Werkwijze

Wensen klant

Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden. Van zeer grote lichtreclames, reclameframes, boxletters en reclamezuilen tot een A4 bordje bij de vergaderruimte, Signing is overal aanwezig. Onze producten zijn dan ook erg veelzijdig. Het is ons duidelijk dat wensen uiteenlopend van aard zijn. Om jouw verwachtingen te kunnen overtreffen brengen we eerst jouw unieke wensen in kaart! 

Werkwijze

Ontwerp en offerte

Wanneer jouw wensen, ideeën, fantasieën in kaart zijn gebracht gaan onze designers en DTP’ers hard. Dit alles om ervoor te zorgen dat er een volledige realisatie komt van jouw signwerk. 

Werkwijze

Productie

Tijd om te creëren. Na de ontwerpfase komt de productiefase. Jouw ideeën worden hier omgezet tot realiteit. Stickers worden gedrukt, carwraps gecreëerd en freesletters gemaakt. En voor een groot gedeelte houden we dit binnenshuis, wel zo fijn!

Werkwijze

Montage en/of verzending

We hebben nog meer goed nieuws. Wij komen jouw product monteren, bevestigen, of beplakken. Onze transportservice houden we ook binnenshuis. Zo kunnen wij jou altijd met precisie vertellen wanneer jij jouw signwerk kunt verwachten. 

Werkwijze

Eindstation

Als een project is afgerond, vragen we altijd hoe het beviel. Wat we steevast te horen krijgen is dat we zo betrokken en flexibel zijn, dat ‘de lijntjes’ bij ons zo kort zijn en dat we afspraken nakomen. En o ja: dat we zo veel van ons werk weten. Dat horen we graag en ook dát vinden we eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld.

Enthousiast? P(l)ak je kans!

Stuur je uiteenlopende wensen naar info@q-signing.nl voor een offerte op maat.