Diensten

Exterieur

Exterieur

Wat doen we

Op weg richting buitengewone buitenreclame! Deze reclame uiting is een effectief communicatiemiddel en een perfect middel om jezelf in de kijker te spelen. Buitenreclame heeft veel verschillende vormen en toepassingen; van lichtreclame op je bedrijfspand tot levensgrote reclameborden en van gevelreclame tot 3D-objecten. De mogelijkheden zijn grenzeloos en zijn uitermate geschikt in verschillende situaties. 

Voor elke soort portemonnee bieden wij creatieve en innoverende oplossingen. Door onze jaren aan ervaring weten we altijd een passend advies tot stand te laten komen. Kom jij een keer binnen om jouw eindeloze opties omtrent buitenreclame te bespreken? Wij zullen met enthousiasme op jouw mogelijkheden het licht laten schijnen. 

Exterieur

Gevelreclame

De gevel oftewel het vooraanzicht van jouw bedrijf of onderneming. Immens belangrijk als je het ons vraagt. Een eerste indruk maar je tevens maar een keer. Ook voor de herkenbaarheid van jouw onderneming kan gevelreclame een groot verschil maken. Door middel van gevelreclame versterk je zonder enige moeite jouw zichtbaarheid. Hang een uithangbord of bevestig gevelletters, de keuze is aan jou! Wanneer je zelf nog geen idee hebt helpen onze experts je graag verder.

Exterieur

Lichtreclame

Alle zeilen bijzetten om jouw onderneming in de spotlights te zetten? Ooit gedacht aan lichtreclame? Wij helpen je goed voor de dag (en nacht) te komen. 

Met lichtreclame trek je veel bekijks. Het is daarom niet gek dat deze vorm van reclame immens populair is. Van led reclame tot aan lichtbakken of doosletters. Vele vormen hebben bij ons de revue gepasseerd. Denk jij erover na om jouw onderneming in een goed daglicht te zetten? Als het aan ons ‘licht’ geven we je graag deskundig advies op het gebied van lichtreclame!

Exterieur

Vlaggen

Wapperend werken aan je imago en zichtbaarheid? Vlaggen zie je van grote afstand al in de wind waaien. Van grote tot kleine vlaggen, wij klimmen zonder moeite de mast in. Het inzetten van vlaggen creëert een professionele uitstraling en zorgt voor een mooi samenhangend geheel. Zin om met vlag en wimpel te slagen op het gebied van buitenreclame? Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf stof doet opwaaien! 

Exterieur

Borden en bouwborden

Het felbegeerde reclamebord, erg populair en effectief. Het reclamebord kent vele soorten en maten en dient als een soort van XXL visitekaartje van jouw bedrijf. Of het nu langs de snelweg, bij het winkelcentrum of op het voetbalveld geplaatst wordt. Het bord heeft altijd een toegevoegde waarde voor jouw zichtbaarheid. Het is bijna zonde wanneer je ze niet toepast binnen je marketingstrategie! 

Om ervoor te zorgen dat je niet met een bord voor de kop loopt helpen we je graag met deskundig advies over je potentiële reclameborden! Zo werken we alleen met hoogstaande materialen waardoor jouw bord niet na intensief gebruik gaat verkleuren of scheuren Ook kunnen we jouw reclameborden voorzien van eventuele constructies zodat je ze bijvoorbeeld vrijstaand kunt inzetten als bouw- en verkoopborden. De montage van de borden nemen we ook voor onze rekening. Onze monteurs komen maar al te graag langs om jouw bord te plaatsen. Extra impact maken met je reclamebord? Het inzetten van lichtreclame in combinatie met jouw bord zorgt voor dubbel zoveel bekijks.   

Exterieur

Spandoeken

Van dranghekdoek tot XXL steigerdoek. Alle formaten buitendoeken en frames zijn voor ons appeltje-eitje. We winden er geen doekjes om. 

Klaar voor jouw offerte op maat? Wij staan voor je klaar!