Over ons

Vacatures

Vacatures

Team Q-Signing zoekt JOU!

Bij ‘sign’ is meemaken!

We groeien bijna net zo hard als onze ambitie. Daarom zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega’s die ons jonge en snelgroeiende team komen versterken. Op dit moment hebben we plek voor meerdere getalenteerde sign medewerkers. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Voorstelrondje

Wat leuk dat je het vraagt! Prettig kennis te maken.

Wij zijn Q-signing, een bende vol gepassioneerde en enthousiaste vakidioten op het gebied van (3 x raden) signing! Als je ons fysiek zoekt zijn we te vinden in het mooie Brabantse Tilburg waar we dag in dag uit ons bezig houden met innoverende signklussen van verschillende aard. Maar eigenlijk is de kans erg groot dat je ons al een keer voorbij hebt zien karren in onze opvallende bussen. We zijn namelijk niet enkel regionaal werkzaam maar opereren landelijk. 

Onze Sign-atuur

Om samen te vatten wat Q-Signing zo leuk maakt? Dat zijn de ontzettend leuke en gedreven collega’s en dat er binnen de organisatie ruimte wordt geboden waarin iedereen vrij is om zijn volledige potentieel te benutten! Met een mix van praters, denkers en doeners die niet alleen bruisen van ambitie en talent, maar ook nog eens hartstikke leuk en gezellig zijn. Nog iets waar we trots op zijn? Ons indrukwekkende klantenlijst. Zo werken wij bijvoorbeeld voor Willem II, Claassen Logistics, Cheaque, Tribes Inspring Workplaces en Shoeby.

Wie ben jij? 

Vanwege onze snel groeiende afdelingen kunnen we deze vraag niet over een kam scheren. We zijn op de uitkijk voor meerdere toppers. Wel is het niet geheel onbelangrijk dat je meer dan voldoende affiniteit hebt met signing. Maar dat is vanzelfsprekend toch? 

(uren zijn in overleg)

Je kunt in ieder geval rekenen op:

  • een boel interessante, uiteenlopende opdrachtgevers en projecten in binnen- en buitenland
  • genoeg merkwaardige signpro vaksjaken die hard werken en nog harder lachen
  • een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • een beter pensioenfonds 
  • de beste Q-uitjes

Geef jij ons een signtje? 

Ben jij die fanatieke werknemer die in staat is om in dit ambitieuze team te functioneren? Stuur ons dan een mailtje of pleeg een belletje. Je motivatie bespreken we in een real-life gesprek met een kopje koffie of wat je ook maar mag lusten. We kijken ernaar uit om je te leren kennen! 

Voor het belletje: 

013 – 580 00 46

Mail: 

Koen@q-signing.nl

Handige Harry/ Helga

Aan je armen bungelen maar liefst twee rechterhanden en je draait deze niet om voor uiteenlopende montage klussen. Je voelt je thuis op het gebied van ophangen, bevestigen, vastmaken of opplakken. Hoogtevrees is iets wat jij totaal niet kent en jouw gevoel voor humor staat hoog in het vaandel! Nog niet veel vlieguren op te teller? Binnen Q-signing bieden we ook startersfuncties aan. Het enige wat jij nodig hebt is een grote portie ambitie. 

Account manager

Vrienden noemen jou niet goed wijs, ondanks dat je in de afgelopen 2 jaar (of meerdere eeuwen daarvoor) genoeg kennis hebt opgedaan in het signwereldje. Daar loop je dan ook niet echt mee te koop, zo bescheiden als je bent. Jij zet veel liever klanten in het zonnetje in plaats van jezelf. Al ontpop jij je toch aardig snel tot het zonnestraaltje van elke afdeling. Je hebt zo’n warme persoonlijkheid dat zelfs je moeder trots op je kan zijn. Maar eerlijk is eerlijk, daar koop je natuurlijk niks voor.

Daarom heb je ook een flinke dosis overtuigingskracht en ben jij communicatief ijzersterk, mondeling en schriftelijk. Verder heb je een commerciële drive en wil je alleen het beste resultaat neerzetten voor onze klanten. Je beantwoordt jouw mailtjes daarom pijlsnel en laat mensen nooit lang wachten. Daarnaast onderhoud je graag klantcontact en breid je nog veel liever je sales uit.

Enthousiast? P(l)ak je kans!

Stuur je uiteenlopende wensen naar info@q-signing.nl voor een offerte op maat.